Werkzaamheden

Wij verzorgen graag voor u de hieronder genoemde aspecten van de bedrijfsadministratie:

Controle:

Wij voeren tevens controle werkzaamheden uit. Desgewenst ook op uw locatie. Dit kan zijn begeleiding of advies bij het voeren van de boekhouding, ofwel per maand of kwartaal een controle op de uitgevoerde werkzaamheden van uw eigen boekhouding.

 

Aangiften Omzetbelasting:

Uiteraard verzorgen wij graag voor u de aangifte Omzetbelasting. Of het nu gaat om een maand of kwartaalaangifte. Wij verzorgen deze graag voor u. Doet u zaken met het buitenland? Geen probleem: ook uw ICL-aangifte is bij ons in goede handen. Desgewenst verzorgen wij ook de CBS-aangiften omtrent de uitvoer naar het buitenland.

 

Jaarrekening:

De jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van een bedrijf. Het bestaat uit een balans, een resultatenrekening of winst- en verliesrekening over het afgelopen jaar, compleet met een uitgebreide toelichting. Wij streven ernaar deze gegevens binnen een half jaar na het aflopen van een boekjaar voor u klaar te hebben. Zodat u op tijd op de hoogte bent van de stand van zaken, en desgewenst hier actie op kunt ondernemen. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een accountsverklaring. Wij werken met diverse accountantskantoren in de regio samen en maken bij complexe problemen ook gebruik van de expertise van hun fiscalisten, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

 

Aangifte Inkomstenbelasting/premieheffing Volksverzekeringen:

Na de verwerking van alle gegevens en het klaarmaken van de jaarrekening, moet er uiteraard ook aangifte van uw verdiensten en winst uit onderneming gedaan worden. Dit is de ondernemingsaangifte IB/PVV. Deze aangifte wordt door ons verwerkt met professionele software die aan alle nieuwe eisen van de fiscus voldoet. (zie ook SBR, PKI certificaat en de site van de belastingdienst)

Uiteraard kunnen wij ook voor particulieren de aangifte verzorgen, en meteen met u kijken of u in aanmerking komt voor b.v. :

- huurtoeslag

- zorgtoeslag

- kindgebonden budget

- tegemoetkoming kosten kinderopvang

Veel mensen zijn er niet van op de hoogte, dat zij recht kunnen hebben op 1 van deze toeslagen. Wij berekenen dit graag voor u !!